top of page

Leden

Cadine face_edited.jpg

CADINE VAN DAM

Speltip 74: “Wie het spel begint is niet belangrijk, wie het einde haalt wel.”

Master Marketing

Over kleine mensen kijk je meestal heen, maar deze is écht niet te missen. Dan heb ik het natuurlijk over Kediny. Deze lieve meid lijkt op het eerste oog onschuldig, maar niks is minder waar. Voor je het weet komt de muziek op en haalt ze al haar dansmoves uit de kast. Met deze dansmoves en haar lange blonde Rapunzel lokken weet ze ongetwijfeld menig mens (mannen!!!!!!) te betoveren. Met haar agenda’tje in de UB, heeft ze de zaken altijd goed op orde. Chaotisch? Dat woord kent ze niet. Wij zijn dan ook nog steeds verbaasd dat het woord punctueel niet in haar woordenboek lijkt te staan. Deze vermoeide meid neemt namelijk graag dutjes en slaapt zo overal doorheen. Als een ware kluns strompelt ze door het leven. Want fietsen, dat gaat niet. Als haar sjaal niet vast komt te zitten in haar ketting, dan is het haar tas wel. Ook is de zwaartekracht niet haar allerbeste vriend. Als je iets hoort vallen, wees gerust! Het is niet cadine die op de grond ligt, slechts alles wat ze in haar handen had. Met haar creatieve brein is deze meid van vele markten thuis. Met het maken van prachtige uitnodigingen en brieven, het bewerken van foto’s en het bakken van vele heerlijke taarten en koekjes, is deze meid een waar meesterbrein! Al met al, doet deze meid geen vlieg kwaad en is zij precies het bolletje liefde dat je nodig hebt om je dag op te fleuren.

Demi face_edited.jpg

DEMI LENNERTZ

Speltip 75: "Als je niet van de kaart bent, heb je verloren."

Master Privaatrecht: Commerciële Rechtspraktijk en Master Strategic Management

Door haar aanstekelijke lach hoor je haar al van mijlenver aankomen: het is Demi. Aan gezelligheid absoluut geen gebrek, maar dat is geen verrassing als je uit het diepe zuiden komt. Deze chick weet van aanpakken en staat op welke manier dan ook haar mannetje. Door haar onrecht-allergie kan ze verbaal ont-zet-tend gevaarlijk zijn. Bij Demi kun je altijd terecht voor advies, of het nu gaat over het transporteren van boodschappen, een gebroken hart of wat je ‘s avonds gaat eten, Demi is all you need. En luister goed, want ze heeft altijd gelijk! Gelukkig kent ze zichzelf ook goed en weet ze dat ze na vijf bier al klaar is voor de avond. En ook al vindt ze zelf dat ze geen talenten heeft, vinden wij het wel een heus talent om 3x in de week compléét bezopen in de kroeg te staan en alsnog de benodigde studiepunten te halen om geen herkansing te hebben na carnaval, want carnaval kan een echte Limburger absoluut niet missen. En hoe hard ze ook mag lijken, deze meid is een bommetje liefde.

Amber face_edited.jpg

AMBER WILLEMSEN

Speltip 77: “Sommigen noemen het geluk, ik noem het talent.”

Geneeskunde

Amber ofwel embiebembie, is een mysterieuze meid die vol verrassingen zit. Zo komt ze blijkbaar uit de achterhoek, maar dit weet ze goed te verbergen. Met haar constante grappen en leuke humor (die soms niet iedereen begrijpt), weet ze elke serieuze situatie luchtig te maken en een lach op je gezicht te toveren. Daarnaast is Amber een ware ratelslang, als ze eenmaal begint met praten is er vaak niet doorheen te komen. Vooral niet als ze al een paar drankjes achter de kiezen heeft. Gelukkig heeft ze dusdanig goed zangtalent naast haar stemvolume dat je oren niet toeteren aan het einde van de avond, maar je gewoon een gratis concert hebt gehad. Ze feest evenveel als dat ze studeert, en ze feest veeeeeel. Amber is super toegewijd, en als ze ergens voor gaat, dan is dit met de volle 100%. Wees echter niet verbaasd als je een verhaal aan het vertellen bent en je om de 5 minuten eens een “huh?” of “wie?” langs hoort komen. Deze meid mist op de een of andere manier namelijk alles, en weet nóóit over wie of wat we het hebben. Hoe goed Amber ook is in het menselijk lichaam, zo slecht is ze in de weg vinden. Stuur haar ook niet op pad zonder google maps, de kans is namelijk groot dat ze dan nooit aan zal komen en je haar ergens aan de andere kant van Nijmegen aantreft. De weg vinden is misschien wel niet haar sterkste kwaliteit, maar de weg naar ons hart heeft ze zeker gevonden.

Jos face_edited.jpg

JOSSELINE BLANK

Speltip 78: "Zelfs zonder de perfecte kaarten is het mogelijk om het spel te winnen."

Verpleegkunde

Dan stellen we jullie voor aan onze parel Josse-line, oftewel “Jos”. Ze mag dan uit een klein dorpje komen (Lieshout natuurlijk), maar grootse avonturen kan je met Jos beleven als geen ander. Ze zit niet graag stil en gooit graag haar handjes in de lucht en voetjes van de vloer op menig feest. Bij dit feestbeest kan je aan de andere kant goed je ei kwijt, luistert ze aandachtig naar je verhaal, en zorgt ze ervoor dat je altijd naar huis gaat met een goed gevoel. Door haar harde werk in het ziekenhuis mogen wij meegenieten van al haar verhalen over wat zij daar meemaakt, maar vooral van haar ongevraagde advies op gebied van onze kostbare gezondheid. Als Josseline de ruimte binnen komt, merk je gelijk dat ze er is. Vooral als ze dan nét wat te hard lacht om haar eigen grapjes en je haar iconische lach aan de andere kant van de ruimte kan horen. Eén ding weten we zeker: als je ooit bij haar in het ziekenhuis beland, ga je gegarandeerd met een geheelde wond en grote glimlach weer op huis aan.

Isabel dalsum face.jpg

ISABEL VAN DALSUM

Speltip 79: “Je kunt de kaarten die je gedeeld krijgt niet veranderen, alleen de manier waarop je speelt.”

Business Administration

Deze chick uit … euhm ja waar komt ze eigenlijk vandaan? Door haar vele verhuizingen heeft ze zelf ook geen idee, houd het maar op Den Bosch. Brabantse gezelligheid kent deze meid dan ook wel; als ze niet zelf haar kamer openstelt om samen te eten, te borrelen of eventueel een slaapfeestje te houden is ze vaak te vinden op menig mannendispuuthuis waar haar dansmoves en gezellige lach niet te missen zijn. Af en toe raakt ze dan ook wel een beetje bezat, al weet ze dat erg goed te verbergen. Pas als ze thuis de trap op probeert te lopen, merkt ze dat het toch allemaal niet meer zo soepel gaat, met de nodige blauwe plekken als gevolg. Of Ies besluit om nog even de keuken in te duiken om pannenkoeken te bakken, helemaal niet vreemd. Naast haar lieve, gezellige kant is Ies ook zeker niet bang om haar mannetje te staan, of moet ik zeggen vrouwtje. Voor haar vrienden opkomen doet ze zonder erover na te denken en je kan altijd bij haar terecht, voor wat dan ook. Want relativeren dat kan ze wel, waar andere door het bomen het bos niet meer zien blijft Isabel rustig. Deze rustige houding is ook terug te zien in haar studie gedrag, zo’n twee weken voor haar tentamens vind je haar strijdend in de UB, maar Ies, is het dan al niet te laat? Maar hè, gelukkig kan je alles nog oplossen met het zetten van een nieuwe tatoeage. Al met al kunnen we stellen dat we deze vrolijke lieve meid niet meer kunnen missen.

Rosa face.jpg

ROSA DOMINGUEZ

Speltip 80: “Je moet werken aan je pokerface.”

Notarieel Recht

Zelden heeft iemand zo snel een bijnaam verdiend als onze Bosa, deze meid zou namelijk echt meteen disclaimer moeten komen. Ze is namelijk niet écht altijd boos, ze lijkt het alleen een beetje. Wie door de harde buitenkant prikt vind dan ook al snel een gouden hartje, want bij Rosa kun je altijd terecht. Op lieve woordjes hoef je dan weer niet te wachten, maar goudeerlijk advies heeft ze genoeg. Deze no-nonsense, slimme en sarcastische meid heeft ondertussen niet alleen een plekje in ons hart gewonnen, menig man kan haar (zeldzame) lach ook niet weerstaan. Dat ze dan ook nog bier en wijn kan tanken alsof er geen morgen is, is echt alleen een bonus. Het scheelt dan misschien ook dat er voor Rosa soms echt geen morgen lijkt te bestaan, het ene feestje gaat over in het volgende festival en haar bed lijkt ze dan nog minder op te zoeken dan de collegebanken. Gelukkig heeft ze haar zaakjes dan wel weer zo goed op orde dat ze er (uiteindelijk) wel komt, wij zijn vooral gewoon blij dat ze ons heeft gekozen om haar avondjes in de kroeg mee te slijten.

Merel face_edited.jpg

MEREL GIJSBERS

Speltip 81: “Je hoeft de spelregels niet perfect te kennen om het spel te spelen.”

Bedrijfskunde

Dan hebben we onze altijd vrolijke Merel uit Nuenen (ja, dat is zo’n dorpje in de buurt van Eind-hoven). Al van jongs af aan was ze te vinden op stratum en deze Brabantse gezelligheid heeft ze dan ook weten mee te nemen naar Nijmegen. Deze spontane meid is een echte allemansvriend die het liefst altijd overal bij is, al gaat dat soms ten koste van haar studie. Daarbij kan Merel een ontzettende chaoot zijn, als iemand altijd haar spullen kwijt is, is het Merel. Gelukkig komen ze (bijna) altijd wel weer bij haar terecht. Zoals gezegd is ons Merel overal voor te porren, ze kent geen schaamte, voert zonder moeite een “what are the odds” uit en weet altijd de meest aparte verkleedoutfit uit de kast te trekken voor een borrel. Naast al die gekkigheid kan je ook altijd bij Merel terecht voor een goed gesprek, ze biedt een luisterend oor en weet je altijd te voorzien van advies. Ze is een echte gangmaker en weet altijd de sfeerpositief te beïnvloeden.

Jet face.jpg

JET HULLEMAN

Speltip 82: “Mannen spelen het spel, vrouwen weten de stand.”

Rechtsgeleerdheid

Hier onze Jet, ‘the best of both worlds’: ze is degene die je ’s nachts staat aan te moedigen om de domste dingen te doen, maar ze zal ook degene zijn bij wie je ’s ochtends kan uithuilen onder het genot van een smoothie om te compenseren voor de avond ervoor. Deze diva heeft haar bijnaam te danken aan haar satijnen kussensloop, aan alle sieraden die ze nooit en te nimmer af zou doen en uiteraard aan haar hele voorraad aan vitaminepillen van A tot Z. Afkomstig uit de Achterhoek, wat je niet zal zeggen op het eerste ogenblik, maar soms – héél soms – komt die trots dan toch even naar boven. Eén ding heeft ze wel meegenomen uit haar geboorteplaats en dat is de Achterhoekse nuchterheid. Jet kan namelijk – na eerst een uurtje geklaagd te hebben – relativeren als de beste en kan dan ook uit elke situatie iets positiefs halen. Met haar veelzijdige persoonlijkheid is ze een sfeerbepaler in de groep. Dat houdt in dat het feest pas is begonnen wanneer Jetje binnen is. Wij kunnen niet anders dan heel blij zijn met deze aanvulling.

Nikita face.jpg

NIKITA VAN DER WERF

Speltip 83: “Als je het spel niet beoefent, moet je je ook niet met de regels bemoeien."

Psychologie

Bij deze willen we graag de ‘westerling’ van de groep aan u voorstellen. Ook al komt deze meid uit Leiden en zou je haar een echte westerse kunnen noemen, niks blijkt minder waar. Nikita koos al snel voor het mooie en iets minder prominente Nijmegen om daar haar studie psychologie te starten. Dit gaat haar goed af en menig lid is jaloers op haar goed georganiseerde studieleven. Maar ook Nikita kan het bond maken. Zo moet je goed je oren en ogen open houden wanneer ze weer te veel heeft gedronken, want voor je het weet ben je het slachtoffer van een iets minder fijne gedraging… Ze lijkt de onschuld zelve, maar ook hier blijkt het tegenovergestelde waar. Als je deze meid even niet op de dansvloer uit volle borst mee ziet zingen met volksmuziek, is de kans groot dat ze op ontdekkingstocht rond het huis is. Één ding is zeker: je kan altijd bij haar terecht. Zowel voor fantastisch advies als voor avondeten, want ze heeft altijd wel een kliekje dat je kan overnemen (neem wel je eigen kruiden mee, want dat kent ze niet) en ze zal dan ook met haar vrolijkheid en enthousiasme meteen een glimlach op je gezicht te brengen. Ook is Nikita een groot familiemens en ze vertelt je dan ook graag vol trots (en met veel handgebaren) over haar gezin, en haar vele tantes, ooms en nichtjes. Binnen ons jaar is ze dan ook de oma van de groep, die altijd naar je zal luisteren en je met alle liefde wil helpen als je dat nodig hebt! Kortom, weer een hele leuke en unieke toevoeging aan de groep!

Hanne face_edited.jpg

HANNE BONTJER

Speltip 84: "Maak je spelletje

niet te makkelijk."

Rechtsgeleerdheid

Zie je iemand in de TKB als dansmove ‘een vogelhuisje timmeren’, dan is het onze lieve Hanne. Naast haar hilarische dansmoves beschikt ze gelukkig ook over andere kwaliteiten, zo is ze tijdens dronken avonden de mama van de groep die voor iedereen klaar staat. Dit lijkt misschien niet altijd zo door haar droge en lompe humor, maar prik hier doorheen en je komt erachter dat het slechts een uiting van liefde is. Deze liefde is altijd oprecht en eerlijk, want van oneerlijkheid is Hanne geen fan (een echte rechtenstudent dus). Dit schemert echter niet overal in door, zo is het lezen van de kleine lettertjes niet iets wat Hanne graag doet. Kijk er dus niet van op wanneer ze aanbiedt om een keer schoon te maken en ze vervolgens aan komt zetten met een kinderstofzuiger (‘Hij was ook zó goedkoop!’). Deze miskoop kwam Hanne waarschijnlijk alleen maar goed uit, want schoonmaken is absoluut niet haar ding. Gelukkig kan ze altijd terugvallen op haar jaargenoten, met Hanne is er never a dull moment.

Charlotte face_edited.jpg

CHARLOTTE HONNEFF

Speltip 85: "Het is moeilijk een winnaar ervan te overtuigen dat ze aan het verliezen is."

Bedrijfskunde

Waar is Charlotte? Als ze er binnen een uur nog niet is dan is ze niet te laat, maar écht vermist. Van verdwalen in een random dorp in de achterhoek tot verdwaald raken één straat van Keizer Karelplein af, het lijkt onmogelijk, maar niet voor Char. Naast dat ze dus een enorme chaoot is, is ze ook super creatief. Haar creativiteit uit zich in leuke dingen, dus met outfit-vragen kun je altijd bij Char terecht. Deze capabele versie van Char verdwijnt compleet zodra ze een drankje op heeft. Voor zichzelf zorgen ho maar, dat laat ze lekker aan haar jaargenoten over. Gelukkig weet ze hen hier dan ook wel mee te entertainen (behalve als ze écht niet meewerkt), in tegenstelling tot haar soms/vaak minder goede grappen en rare stemmetjes die ze zelf wél hilarisch vindt. Wat ze dan weer minder hilarisch vindt, zijn vrouwonvriendelijke opmerkingen (zeker op een stapavond), de kleine feminist komt dan naar boven. Dit maakt haar een trouwe vriendin tijdens elke stapavond en eigenlijk gewoon altijd.

Noa face_edited.jpg

NOA NOORDMAN

Speltip 86: "Meedoen is belangrijk zolang je maar wint."

Geneeskunde

Als iemand je de oren van het hoofd kletst dan is het Noa wel. Met haar vrolijke babbel en haar altijd enthousiaste praatjes weet ze iedereen op te beuren. Dankzij haar vele gekletst lijkt het soms alsof ze op een andere golflengte zit. Door haar dagdromen dringt niet altijd alles tot haar door. Hierdoor kan ze soms ietwat naïef overkomen maar achteraf kan iedereen hier weer om lachen. Deze naïviteit is niet te zien wanneer ze in de collegebanken zit, ze is namelijk super leergierig en wilt altijd alles weten. Deze eigenschappen komen goed van pas aangezien deze gup de jongste is van ruiten 6. Met een drankje op komt haar lieve knuffelige persoonlijkheid al helemaal naar boven. Schrik niet als je plat geknuffeld wordt en bedolven wordt onder de kusjes, dit is voor Noa heel normaal. Na een avondje stappen is deze meid standaard te vinden in de Corona waar ze de saaiste en droogste bestelling ooit besteld: een frietje zonder. In tegenstelling tot de friet kunnen wij niet zonder haar.

Romy face_edited.jpg

ROMY SMEETS

Speltip 87: "Onder je niveau

moet je niet spelen."

Business Administration

Je zou denken dat een schoen kwijt raken op een stapavond onmogelijk is. Romy krijgt dit echter wél voor elkaar. Strompelend door de stad door een gekneusde enkel of twee verschillende schoenen zoekt Romy regelmatig naar haar fiets. Ondanks haar chaotische bestaan krijgt ze alles op tijd voor elkaar. Dit komt deels door haar sociale praatjes, waardoor iedereen meteen verkocht is. Naast dat Romy goed kan praten, biedt ze ook een perfect luisterend oor. Heb je vragen over liefdesverdriet (ook al heeft ze hier zelf geen ervaring mee) of ben je vergeten hoe de avond ervoor precies verlopen is (grote kans dat ze dit zelf niet weet), Romy helpt altijd en geeft haar onverbloemde mening. Hiermee maakt ze je gelukkig vaak aan het lachen, want haar scherpe opmerkingen zijn een bron van comedy waar wij allemaal niet zonder kunnen. Voor Romy is alles mogelijk (behalve het bezitten van een ruggengraat) en niks te gek, al met al een heerlijke vriendin waar niemand van ons zonder kan.

Daphne face_edited.jpg

DAPHNE SWINKELS

Speltip 88: "Bij twijfel DOEN!"

Geneeskunde

Daphne, Lafne, deze meid sjouwt al heel wat ervaring met zich mee. Ondanks dat ze al een bachelor binnen heeft en ze gewoon ook mega slim is, is ze soms ietwat wereldvreemd. Of ja, ‘ietwat’ is misschien een understatement. ‘Wat is links en rechts in de politiek nou eigenlijk?’ Haar hilarische opmerkingen kunnen letterlijk iedereen weer opvrolijken. Zo zorgt ze ook altijd voor een heerlijk begin van een stapavond, met de nadruk op ‘begin’. Daph is namelijk ook altijd de eerste persoon die sneuvelt. Mocht dit ooit niet zo zijn, dan helpt ze haar jaargenoten door steunverbanden aan te leggen (zie: Romy) of door (altijd enthousiast) mee te gaan naar Corona en hun honger te stillen. Zelf houdt ze ook zeker van een snack in de stad, kazige pizza’s zijn favoriet en haar lactose intolerantie houdt haar absoluut niet tegen. Hoewel ze dus niet altijd let op zichzelf, weet deze oma van het jaar altijd raad (enkel voor geneeskunde tips) en staat ze altijd klaar om te helpen.

Zutphen face.jpg

ISABEL VAN ZUTPHEN

Speltip 89: "Soms is het beter om je kaarten neer te leggen en naar huis te gaan."

Geschiedenis/ Rechtsgeleerdheid

Wie wilt er nog mee stappen?’ Dit is iets wat Isabel elke avond vraagt. De TKB is namelijk haar tweede huis. Na het stappen zit ze vervolgens om half 5 als ontbijt een frietje saté naar binnen te werken, zodat ze de volgende ochtend fris en fruitig kan beginnen met werk. De Coop is namelijk haar dérde huis. Naast het gezellige feestbeest dat Isabel is, heeft ze haar leven helemaal op orde. Een nette kamer, dagelijkse bezoekjes aan de sportschool en een tweede studie, zelfs wanneer ze brak is weet Ies productieve dagen te draaien. Al met al een doorzettingsvermogen waar menig student iets van kan leren. Iets waar menig student (zeker haar jaargenoten) gek van wordt, zijn de afkortingen waar Ies zoveel van houdt (denk aan dee - deo en lek - lekker). Dit houdt gelukkig niemand tegen om bij haar langs te gaan. Of je nou bier wil drinken, levenskeuzes wil herzien of serieuze gesprekken wil voeren, Isabel staat altijd voor je klaar en is een vriendin die iedereen in zijn leven moet hebben.

JPEG image-743D4AAC6B70-1.jpeg

DANIQUE ALBERTS

Speltip 90: "Valsspelen is ook spelen."

Rechtsgeleerdheid

De eerste van het jaar is Danique. Deze pittige meid uit het gezellige Deventer is altijd wel in voor een feestje. Zo is ze altijd wel in de stad te vinden, het liefst in de Fuik natuurlijk. Avondjes om bij te slapen heeft ze niet nodig, wel avondjes om geld bij te pakken. En hoe kan je dit beter doen dan een gezellige barvrouw te worden in je favoriete kroeg?! Hier slaat ze dan ook menig man aan de haak. Ook haar collega’s zijn niet immuun voor haar blonde lokken en stralende lach. Door deze vele late avonden in de stad is ze wat minder actief in de collegebanken. Slaap heb je namelijk toch wel nodig om te leven. Dit zou je bij haar misschien niet denken, want als iemand met weinig slaap kan is zij het wel. Naast het stappen en feesten is familie Danique’s prioriteit. Ze staat altijd voor ze klaar en praat hier altijd lovend over. Daarnaast steekt ze d’r handen graag uit haar mouwen als het gaat om koken. Sta dan ook niet versteld als ze opeens met een heerlijke pasta met mosselen aan komt zetten die ze met liefde heeft bereid, waarbij dan met trots wordt verteld over hoe ze dit regelmatig met haar familie kookt. Met haar kookskills heb je natuurlijk goede apparatuur nodig, maar die heeft ze wel. In haar privé kook/woonstudio gelegen in hartje centrum kan ze dan ook druk met de pannen in de weer (of snel de stad in vliegen als ze eigenlijk al in bed ligt om te slapen). Al met al heeft deze meid een hart van goud en weten wij zeker dat ze het helemaal gaat maken.

JPEG image-FAE9EFBF31AA-1.jpeg

MEINTJE BAATEN

Speltip 91: "Laat niemand in je kaarten kijken, anders verlies je het spel sowieso."

Rechtsgeleerdheid

Met deze vrolijke meid uit het mooie Oisterwijk, of zoals ze zelf liever zegt: Tilburg, is altijd wel wat te beleven. Ondertussen heeft ze haar oude levensstijltje ingeruild voor een winged eyeliner en dr. Martens waarmee ze nog regelmatig van de fiets valt na een lange (party)busreis of lekker kippenpootjes eet na een dispuutsavond. Naast dat je haar lach van mijlenver hoort, kan je dit soms ook verwarren met haar hoest die wordt veroorzaakt door een eeuwige keelontsteking. Met of zonder hoest, de jongens staan voor haar in de rij, ook als ze dit niet wilt (of niet doorheeft). Met haar sociale skills en vrolijke persoonlijkheid zijn ze niet van haar weg te slaan. Na zo'n avondje met heel veel gezellige mensen om haar heen, is alleen zijn niet haar ding. Dan valt ze het liefst haar huisgenoten lastig (ook al is het midden in de nacht), of belt ze iedereen uit haar contactenlijst op om even bij te kletsen. Ook als ze diegene eigenlijk niet echt kent. Na zo’n drukke avond vol hectiek is ze toch weer vroeg op de uni te vinden, want Mein is een echte doorzetter. Nou ja, op het gebied van studie dan. Haar afwas is wel een ander verhaal. Als je bij haar rommelige kamertje aan de Jacob Cannis langs gaat, moet je de afwas toch wel echt ontwijken, want die stelt ze het liefst uit. Ondanks al die bende ben je er toch altijd welkom, want puntje bij paaltje: Mein is een super lieve en sociale meid waar je altijd op kunt rekenen.

JPEG image-26ECEC11D352-1.jpeg

NIKKI MAIJER

Speltip 92: "Loop niet te hard van stapel, tenzij je gewoon zo goed bent."

Politicologie

Deze lieve meid heeft de bruisende Randstad ingeruild voor het pittoreske Nijmegen. Dat ze uit de hippe Randstad komt is zeker aan haar te zien. Nikki flaneert altijd in hippe kleding en

de mooiste sieraden, hoewel haar oorbellen soms wel pijnlijk kunnen zijn. Maar ach, wie mooi wilt zijn moet pijn lijden. En dat mooi zijn lukt haar goed! Naast haar goede gevoel voor mode kun je ook altijd bij haar terecht voor advies. Ze staat altijd voor je klaar met een kopje thee of een lekker wijntje, maar ook in de kroeg kun je haar altijd vinden voor goed advies. Over de kroeg gesproken staat onze Nik altijd tot de late uurtjes in de stad en brengt daarna altijd nog met liefde een bezoekje aan de Febo. Naar huis fietsen is altijd nog wel een pittig stukje, waardoor ze een logeerpartijtje bij één van de jaargenootjes ook een mooi aanbod vindt. Een goede invloed is Nikki niet, omdat ze toch iedereen altijd mee weet te trekken om nog één drankje of één shotje te doen. Ook werkt deze truc zeker goed bij de mannen, want ook daar valt ze erg in de smaak. Zo doet ze dit wel erg nonchalant wanneer niemand dit door heeft, erg tactisch. Over praatjes gesproken, met deze meid kun je ook uren praten over haar studie. Ze is erg gepassioneerd en voor een politieke discussie moet je zeker bij haar zijn. Toch is het gaan naar colleges een andere stap, want dit wordt met regelmaat overgeslagen. Vooral wanneer ze een kater heeft, want dan is Nikki niet uit haar bed te trekken. Maar voortaan heeft ze daar een oplossing voor; een tactical barfje. Alles bijeengenomen is deze parel niet te missen binnen het dispuut en blijft ze gelukkig nog vele jaren hangen.

JPEG image-670B8CDC2B9F-1.jpeg

ROSALIE NILLESEN

Speltip 93: "Ik verlies nooit, iedereen speelt gewoon vals."

Psychologie

Onze lieve Roos komt oorspronkelijk uit het groene dorpje Lunteren, wat ze met liefde heeft verlaten voor het mooie Nijmegen. Tegenwoordig woont ze aan de drukke Groesbeekseweg met haar lieve huisgenoten die haar wel eens dronken opvangen in de nacht. Haar vriend is hier helaas ook wel eens de dupe van. Tegenwoordig heeft ze het burgerlijke leven opgezocht, maar beperkt dit niet in haar drankgebruik. Zo is ze vaak toch iets meer dronken dan ze dacht, waarbij een kotsje geen uitzondering is. Deze lieve meid kenmerkt zich dan toch wel om dit zelf op te ruimen. Roos heeft haar wilde jaren al gehad, dus wees dan ook niet verbaasd als ze ineens de kroeg verlaten heeft op een dispuutsavond. Toch heeft ze tegelijkertijd geen ruggengraat om toch iets langer te blijven en een shotje mee te doen. Verder is ze wel de verstandige van ons vieren en heeft ze haar leventje op orde. Ze is dan ook degene van ons vieren wie je huilend kan opbellen midden in de nacht als er wat aan de hand is. Ze staat altijd voor iedereen klaar, dit zie je dan ook terug in haar toekomstige baan. Met al je mentale problemen is ze één belletje weg en krijg je een waslijst aan adviezen. Ook al is ze niet heel erg vaak te vinden op de uni, heeft ze op wonderbaarlijke wijze veel studiepunten behaald. Buiten dit lieve karakter heeft ze ook een pittige kant. Vooral als het gaat om spelletjes. Wees dan ook niet verbaasd als ze er alles aan doet om te winnen. Want fanatiek dat is ze. Al met al is deze schat niet te missen in ons jaar en een perfecte toevoeging aan het dispuut.

IMG_3147.jpeg

YARA TER AVEST

Speltip 94: "Spreid je kansen, dan heb je de grootste kans om te winnen."

International Social Work

Deze meid is echt de beauty queen van haar jaar en dat valt wel te zien natuurlijk, ook laat ze de harten van menig dispuutsman harder kloppen! Je zult haar niet gauw tegenkomen als ze er niet op haar best uitziet en ze is ook de eerste om je te complimenteren op je nieuwe shirt of hair-do. Er ontgaat haar namelijk niks. Ook laat deze jonge gastvrouw haar leeftijd niet doorschemeren in haar gastvrijheid, je kan op je luie gemakje genieten van een heerlijke maaltijd want ook voor het afwassen heeft Yaar liever geen hulp, dat vindt ze namelijk leuk?! Heb je iets waar je mee zit, bij deze lieve meid kun je altijd terecht voor eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. Deze dorpse meid heeft zeker weten ook een vleugje Twentse nuchterheid mee naar Nimma genomen, maar nuchter blijven lukt haar desondanks niet altijd! Wanneer je zin hebt om te lachen om ietwat gemene en rare grappen, dan ben je bij haar ook zeker aan het goede adres want onze Yara heeft nog weleens de lolbroek aan. Al met al is deze knappe, lieve, grappige en zorgzame meid echt een onmisbaar deel van ons jaar!  

20240228_170025.jpg

ISA VAN BAARS

Speltip 95: "Als je volgens je eigen regels speelt, win je altijd."

Recht en Economie

Oh wil je samen eten? Ies vindt daar wel een plekje voor in haar agenda over een weekje of zes. Waar ze haar leven zo vol mee plant weten we niet precies, of het nou haar dubbelstudie is of haar vele vrienden en geheime aanbidders, druk is deze meid in ieder geval wel! Hoe ze al die balletjes omhooghoudt is voor ons een raadsel, maar we prijzen onszelf gelukkig dat we deel mogen zijn van het leven van dit bezige bijtje. Isa heeft namelijk echt een hart van goud. Ze weet het verschil tussen goed en fout maar al te best en is niet bang om dat aan je te vertellen! Als ze haar zinnen eenmaal op iets heeft gezet is ze niet meer van haar stuk te krijgen, dus je hebt geluk als ze in jouw hoek staat. Met haar super aanstekelijke lach en haar goede humor verschijnt er altijd een lach op ons gezicht als Isa in de buurt is! Maar deze techno vlinder moet wel even wennen aan de bruine cafés met volksmuziek in Nijmegen, maar dat mag voor haar de pret niet drukken en toch laat ze soms haar techno dansmoves wel even aan ons zien.

68d69607-42e6-4fe7-99d1-f56a9a85bbc9.jpg

ANNE VAN DEN BROEK

Speltip 96: "Als je niet opgeeft kan je ook niet verliezen."

Psychologie

Het lijkt alsof deze meid haar leven al op de rit heeft, maar schijn bedriegt.  Al is haar hoofd soms een chaos, op deze psychologe kan je altijd rekenen. Deze goede student doet keihard haar best en daar is ze altijd erg druk mee. Ze weet van aanpakken en heeft altijd haar dingen op een rijtje. Ze is niet alleen een super goede student maar ook nog eens een super goede vriendin. Je kan altijd bij haar terecht en met haar praten over je onzinnigste problemen en ze luistert met aandacht en eindeloos geduld. Op deze meid kan je altijd rekenen, wat er ook aan de hand is ze zal je altijd helpen met haar goede adviezen. Ook over haar eigen leven is ze erg open, wanneer ze dingen verteld die ze heeft meegemaakt hangen wij aan haar lippen.  Ook is ze de rots van ons 4en, en houdt ze alles wat gedaan en geregeld moet worden goed bij!  Ze heeft een eigen taal met voor alles wel een passende afkorting. Anne is altijd te porren voor een avondje koken of samen wijn drinken, maar ook een biertje in de TKB gaat er altijd wel in bij haar! Na een tijdje in Cura te hebben gewoond heeft ze nu haar plekje gevonden in het mooie Nijmegen waar ze ons stralend middelpunt is.  

IMG_3226.jpeg

ANNA WERKMAN

Speltip 97: "Kies goed aan welk spel je mee wilt doen."

Bedrijfskunde

Onze lieve Anna is echt de vrolijkheid van de groep. Met haar vrolijke lach weet ze elke ruimte te doen oplichten en de sfeer positief te beïnvloeden. Ze komt uit het mooie Elst waar ze nog maar net vandaan is verhuisd om haar eigen plekje in Nijmegen op te bouwen. Toch is deze lieve meid vaker bij haar vrienden te vinden dan in haar eigen kamer, want voor wat gezelligheid hoef je haar geen 2x te bellen. Anna staat dan ook altijd voor iedereen klaar. Op haar studie is ze helaas wat minder vaak te vinden, toch weet ze het goed vol te houden en vindt ze overal wel haar eigen weg. In de TKB weet ze zo ook haar eigen weg te vinden en met haar prachtige lange haren menig man te verleiden. Als je haar om 5 uur ‘s nachts nog in de stad tegenkomt hoef je niet verbaasd op te kijken, want als iedereen al naar huis is heeft deze sociale meid weer nieuwe vrienden gemaakt. Een hele goede eigenschap is dat Anna altijd goudeerlijk is, ze zal niet zomaar meegaan in iemand anders zijn mening dus voor betrouwbaar advies kan je altijd bij haar terecht! 

REÜNISTEN

1.T.F.M. van Alsem- Zadelhoff , 2. H.T.J.M. Brinkmann-Hermsen, 3. M.H. Claassen-Palstra, 4. M.T. Elich-Theunissen, 5. A.M.H.G. Garretsen-Cuypers, 6. F.L.J.M. Verbeek-Giesberts, 7. M.Th. Koop-Sluymer, 8. M.A.C. Bartels-Maessen, 9. C.E. Gabetty-Spauwen, 10. A.M.J. Schut, 11. C.E. Koller-Louwaars, 12. M.C.J.J. Looijen-Frenken, 13. A.M. Palmen-Bosman, 14. H.O.M. Velthoven, 15. H.J. Visch, 16. E.L. Eijssen, 17. N. van Gerven, 18. G.L.M. Retera, 19. N.A.M. Canters-Bielen, 20. N. Hagemans, 21. M.J.H. Temmink, 22. M.E. Heeneman-van Dijk, 23. S.C.M. Visser-Koerhuis, 24. A.E.G. Heling, 25. J.M.M.M. Leliveldt, 26. M.O.M. Marres, 27. S.J. van Vliet, 28. M.C. de Nooyer-van Veen, 29. M.G.F. Cammel, 30. H.W.M.C. Morette Lauran, 31. E.M.H. Berns, 32. S.H.M.G. Bekedam van Eck-Dings, 33. H.A.J.M. Kaanders, 34. F.J.D.M. Verburg-Petit, 35. E.T.C. Nijenhuis-Dennesen, 36. M.J.M. Eustatia, 37. A.E.E. Rosendahl-Roosendaal, 38. P.M.J. van Stuivenberg-Rutten, 39. C.A. Daams, 40. A.G. van den Akker-Gerritsen, 41. K.D.M. van Weelderen-Wiegers, 42. M.Grijpma-Bueninck, 43. N.H.M. Beex, 44. J.H.G.J. van Weverwijk-Van Ginkel, 45. C.M.M.T. Schothuis, 46. D. Lok-Lammers, 47. S.M. Bakermans-Van Reenen, 48. S.H.N.R. Wiersma, 49. S.S. Gianfreda, 50. M.A.J. Jansen, 51. N.M. Kalisvaart, 52. S.N. Morbé, 53. A.E.H. Rombouts, 54. O. Vunderink, 55. A. van Duin, 56. J. Mink, 57. F.F. van Oord, 58. L.A.J.M. van den Boer, 59. M.J.H. Lenting, 60. D.M. van den Akker, 61. M. van Esch, 62. P.J.H.F. Janssen, 63. B.J.D. Morsink, 64.  C.E.G. Buijtels, 65. Y.F.M. Hoppenbrouwers, 66. G.D. Kok, 67. B.D. Lemaire, 68. E.C. Meulendijks, 69. M. van Velze, 70. S.C.J. Verhoeven, 71. D.M. van den Akker, 72. I.D. Tamrouti-Makkink, 73. S. Stassar, 74. A.A.M. van Wayenburg, 75. K. Bosch, 76. J.H. Koster, 77. E.G. Oegema, 78. M. van der Wilden, 79. L.H.M. Nouwens, 80. A. Worsdörfer, 81. D. Kaart, 82. M.E.B. Morsink, 83. F. Sparreboom, 84. K. Weevers, 85. M.H.T. Coumans, 86. G. C. Smits, 87. K.L.M. Wansink, 88. M. Wellenberg, 89. M. Hooghuis, 90. S. van Bers, 91. Y. van Dam, 92. L.K. Glas, 93. M. Langbroek, 94. E. Scheps, 95. M.W. Stolz, 96. M.D. Achterkamp, 97. R.A.G. Van den Hoek, 98. S.R. Lebhar, 99. N.A. Van Driel, 100. M. Hermeling, 101. T.W. Scholthof, 102. A.M.A. Bosmans, 103. N. Deuss, 104. B. De Lange, 105. S.M. Jacobs, 106. M.F.X. Nelissen, 107. E. Sampiemon, 108. W.M.R. Langeveld, 109. L.E. Coppens, 110. L.I.A.D. Koolen, 111. C.S.W.J. Van Lang, 112. H.A.A. van der Velden, 113.E.H. Visser, 114. E.M. Kool, 115. J.I.W. Megens, 116. N.J.H. van Os, 117. G.C. van der Wolf, 118. S. Coenen, 119. D. Dolstra, 120. B.B.M. van Rijsingen, 121. V.M.C. Rutjes, 122. M.J. Weijers, 123. L.H.J. Wolthuis, 124. E.M. de Kok, 125. S. van de Riet, 126. G.M.H. de Vries, 127. Z.J. Chen, 128. A.T.M. Huijskes, 129. M. de Bree, 130. K.C.P. Jans, 131. L.V. Lokkers. 132. L.M.J. Timmerhuis, 133. L.C. De Jong, 134. A.M. Van Gurp, 135. C.J. Van Kalmthout, 136. J.G.A.M. Mensink, 137. L. Hu, 138. P.A. Koldewijn, 139. Z. Lansink, 140. P.G.M. Rademaker, 141. E.L. Hoogestijn, 142. S.F. van Keimpema, 143. L.C. Pfennings, 144. S.T. Rijken, 145. V.S. Wauben, 146. B.K. Ahoud, 147. S. Grevink, 148. A.M.D. van de Kruijs, 149. T.L.C. Brand, 150. J.T. Borgers, 151. D. Eker, 152. A.M. Neutel, 153. C.S.L.M. Spijkers, 154. R.E.A. Van der Waals, 155. M. Wilken, 156. C.M.F. Van Dam, 157. D.S.S. Pepers. 158. A.M.R. Willemsen

bottom of page