top of page

Leden

Emma.jpeg

EMMA HOOGESTIJN

Speltip 58: “Het is oké om alleen de score bij te houden als je aan het winnen bent.”


Rechten

Als deze brabochick binnen komt dan ontgaat dat niemand, ze valt namelijk nog al eens met zichzelf in huis. Ze herpakt zich weer en gaat vrolijk verder want niks weerhoudt haar van haar bier. Bij deze lieve meid kun je altijd terecht maar wanneer ze je uitnodigt voor een etentje moet je wel je eigen bestek meenemen, want dat heeft Em niet. Naast haar studie rechten, heeft ze een voorliefde voor talen en met haar cynische humor is het nooit saai. Deze meid bestaat namelijk voor 80% uit sarcasme en staat altijd haar mannetje.  Weddenschappen en dealtjes neemt Emma zeker aan, als er maar iets mee te verdienen is! Ze weet wat feesten is en zal er dan ook niet snel eentje overslaan.

Simone.jpeg

SIMONE GREVINK

Speltip 64: “Laat angst om te verliezen je niet weerhouden het spel te spelen.”


Voeding en Diëtetiek

En dan nu Simone (a.k.a. Saimen), onze stoethaspel uut ’t oosten die na een paar maanden studeren pas door had hoe een fietsslot eigenlijk werkt (want ja die heb je niet nodig waar zij vandaan komt). Deze meid uit de Achterhoek is ontzettend nuchter en gezellig, maar zeg haar nooit dat ze een accent heeft want dan wordt ze boos.
Saimen staat als een echte Bourgondiër in het leven. Zo mag ze zichzelf met recht een fijnproever noemen en neemt ze het leggen van een goede bodem erg serieus voor iemand die zo weinig drinkt.
Met haar donkere humor kan ze soms wat scherp uit de hoek komen, maar laat dit je niet misleiden: in werkelijkheid doet deze softie geen vlieg kwaad (en dat is maar goed ook want van haar spierballen moet ze het niet hebben).

Tine.jpeg

TINE BRAND

Speltip 67: “Met een Tien in je spel kun je nooit verliezen”


Politicologie

Op het eerste gezicht een netjes lief meisje, wellicht een beetje de kat uit de boom kijkend. Rustig maar wel met lekkere dansmoves en goede grapjes klaar. Maar dan, een paar weken verder… opeens dikke escalatie! Maak kennis met Tine Brand. Altijd alles onder controle en op de rit, altijd een woordje klaar als het moet en zoals haar naam al belooft, kan ze iedereen uit de brand helpen. Geef haar eenmaal het woord, dan speecht ze je de oren van het hoofd met een wijs vingertje in de lucht. Deze pienterheid resulteert ook in de beste grapjes binnen het dispuut die je op onverwachte momenten zo weer om de oren vliegen. U snapt waarom ze binnen het dispuut beter bekend staat als Tine Machine (o.a. Tine speech machine, Tine shot machine, en vult u zo verder zelf maar in). Ongewild en onbedoeld middelpunt van attentie, zeker onder de mannen die in bosjes voor haar vallen. Desalniettemin is ze ook binnen het dispuut favoriet onderwerp van gesprek want een ding weet je zeker met Tine: het is nooit saai, want elke keer is het weer een verrassing welke machine ze nu weer is.

Siske_edited.jpg

SISKE VAN KEIMPEMA

Speltip 59: “Als je goed kan bluffen kom je al een heel eind.”
 

Rechten

Deze ambitieuze rechten student gaat graag vanuit de UB door naar de kroeg. Ze heeft wat ‘mooie’ woorden meegenomen vanuit haar thuisstad Arnhem, haar favorietje is dan toch wel kaulo. Met alle liefde brengt ze ook haar dispuutsgenootjes wat van haar straattaal bij. Deze vegetariër eet tevens wel kip, want kip is geen vlees. Met haar positieve energie en beroemde robotdansje versiert ze menig man. Met Siske’s enthousiasme is niks saai om met haar te ondernemen. Het liedje surf laat haar dansen op golven van bier. Deze prachtige Arnhemse heeft haar hart op haar tong, en haar voet in je fiets. Heb je even een peptalk nodig, dat zit je bij Siske aan het goede adres. Niet al haar ideeën gaan altijd volgens plan, maar mooie verhalen houd je er zeker aan over. Een tikkeltje lomp net als haar humor, dat is onze sis.

Geis.jpeg

ANNE VAN DE KRUIJS

Speltip 65: “Vergeet niet gebruik te maken van je boerenverstand”


Master Human Resource Studies

Deze boerenchick uit het Zuiden van het land is altijd wel in voor een feestje. Zolang er muziek opstaat, zal je Anne niet snel stilstaand op een dansvloer vinden. Op dit soort avonden laat ze dan ook geregeld wat biertjes door haar aderen lopen, waar ze de volgende dag dan ook snel spijt van heeft. Haar motto luidt dan ook #trotsopkots. Deze meid is verder het liefst erg druk en door middel van haar bedrijfskundig inzicht is het plannen van haar dagen dan ook nooit een probleem. Haar agenda is dan ook haar beste vriend en kan nog geen dag gemist worden. Verder maakt ze gebruik van tientallen to-do lijstjes en hebben alle taken een eigen kleur: dit tot bijna aan het autisme toe. Anne is echt een familiemens en kan het dan ook niet laten om zo vaak mogelijk haar Limburgse thuishaven op te zoeken. Ze zal er dan voor zorgen dat ze ook genoeg liefde weer mee terugneemt naar Nijmegen. Zij staat dan ook bekend als het knuffelbeertje van het dispuut en zal nooit een kans laten schieten om haar liefde met de rest te delen. Ze heeft een positieve en zachte kijk op het leven en tovert zo bij iedereen een lach op het gezicht.

Dilan.jpeg

DILAN EKER

Speltip 68: “Kun je niet winnen, verander dan de regels niet het spel.”


Geneeskunde

Wie ooit een avondje uit is geweest in Nijmegen, weet direct welke schoonheid dit is! Deze spetter uit 026 laat zich door niets of niemand tegenhouden om haar droom later als kinderarts te werken te verwezenlijken. Ze kijkt het liefst eerst de kat uit de boom waardoor ze misschien rustig en onschuldig lijkt, maar schijn bedriegt. Met haar kenmerkende dansjes en ondeugende lach is Dil niet meer weg te denken tijdens een avondje meeblèren op de hitjes van de TKB of Roxy’s, slaat ze het liefst geen Drift editie over en heeft menig man zijn hart al aan haar gebroken. Met haar geneeskundige achtergrond en lieve, zorgzame karakter zorgt zij er altijd voor dat je heelhuids en überhaupt thuiskomt, zelfs als ze daar soms zelf ook moeite mee heeft. Wij zijn meer dan trots om deze veelzijdige bezige bij, die tevens de foto dispuutsdrive naar een hoger niveau tilt met haar knappe koppie, in ons dispuut te hebben!

Britt.jpeg

BRITT AHOUD

Speltip 63: “Je moet het doen met de kaarten die je gekregen hebt.”


Rechten

Deze meid uit Elst plant haar dagen het liefst helemaal vol, ondanks dat ze zo’n 4 keer per week aan het sporten is, is ze te lui om te fietsen en kan ze niet zonder haar auto. Als je tegen Brittle zegt dat ze iets niet kan, is ze getriggerd en moet ze je het tegendeel bewijzen. Midden in de nacht planten jatten, over de grond rollen en natuurlijk de nodige adtjes. Daag haar niet uit want je verliest.
Op het eerste gezicht lijkt ze dan wel een harde tante maar als je Britt beter leert kennen heeft ze ook een lieve kant. Zo staat ze altijd voor je klaar, en als ze dronken is kent haar liefde al helemaal een hoogtepunt. Meestal laat ze dan ook haar dansmoves zien. Shuffelen of hakken op de hardere deuntjes is helemaal Britts ding en dat kan ze ook als de beste.

Borgers_edited.jpg

ANNE BORGERS

Speltip 66: “Laat je niet te vroeg in je kaarten kijken”

Master Strafrecht

Op zoek naar deze lieftallige dame? Dan hoef je alleen maar naar het donkerste hoekje van de kroeg te kijken, want daar staat Anne a.k.a Annie a.k.a. Mokkelscout. Deze ultiem charmante rechtenstudente uit Ederveen is een ware Cupido en kan je met behulp van haar propperskills altijd helpen aan die ene leuke jongen. Naast dat zij niet meer weg te denken is uit het uitgaansleven in Nijmegen, is zij ook onmisbaar geworden binnen dispuut Carte Blanche. Ze is een van de sterkste, dapperste meiden van het dispuut en als je ergens advies over nodig hebt, kun je altijd bij haar terecht. Anne weet altijd wat ze moet zeggen en is niet op haar mondje gevallen, in tegenstelling tot de rest van haar lichaam op enige escalatieavonden. Deze eindigen overigens vaak bij Corona, waarna de hamvraag de volgende dag altijd luidt ‘waar is al mijn geld heen?’ Één ding is zeker, een avontuur met Anne zal onvergetelijk zijn!

Neutel.jpeg

ANNE NEUTEL

Speltip 69: “Het gaat er niet om welke kaarten je hebt, maar om hoe je je tegenstanders bespeelt.”


Politicologie

Anne Neutel, of zoals veel haar kennen: Annie Noodle, is een bijzondere verschijning binnen het dispuut. De knappe blondine uit de Biblebelt is naast haar studie zeker niet vies van een feestje. Een avond stappen is dan ook niet compleet zonder dat dit zogenoemde ‘wodkawijf’ de streets van nijmegen onveilig maakt. Wanneer ze dan een aantal shotjes achter de kiezen heeft verblijdt ze het dispuut graag met haar intense uitingen van liefde. Want wanneer alcohol in het spel komt, horen Neutel’s explosies van affectie daar vanzelfsprekend bij. Maar liefde is niet het enige wat deze schone tekent. Ook haar eeuwige honger is een terugkerend fenomeen. Schrik niet wanneer midden in de kroeg een zakje boterhammen met kruidenboter en komkommer uit haar tasje wordt getoverd, om deze zonder enige schaamte tussen alle feestdrukte op te peuzelen. Zo heerlijk zichzelf, een tikkeltje bijzonder, maar zeker geliefd bij ieder die haar pad kruist. Kortom, ons Noodle is er een voor in de boeken. Een fantastisch goud hartje dat overstroomt van liefde, in een uniek en verre van saai jasje gestoken.

Dhanu.jpeg

DHANU PEPERS

Speltip 76: “je wint niet door het slimst te zijn, maar door het slimst te spelen”


Communicatiewetenschap

Dhanu aka Dhennu…….. Deze dame doet eer aan haar naam, ze is namelijk een zeer pittige tante. Ze is altijd in voor een feestje en ze maakt er met haar stralende lach en dansmoves er dan ook het beste van. Rustig aan doen is dan ook geen optie, nee nee: escaleren of thuis blijven, en niets daar tussenin. In haar autootje waarmee ze het hele land doorscheurt, komt af en toe haar ware aard naar boven. Dan kun je maar beter even je mond houden, en soms ook je oren bedekken. Ook al sneuvelt ze vaak veel te vroeg, Dhanu is een echte doorzetter. Meestal als je haar kwijt bent staat ze weer eens een kaassouflé uit de muur te trekken bij de FEBO, om vervolgens de volgende ochtend haar rekening te checken en erachter te komen dat ze weer 5 keer daar is geweest op een avond. Dhanu is niet bang en doet maar al te graag mee aan een spelletje what are the odds, om vervolgens een wildvreemde knappe man om zijn nummer te vragen want schaamte dat kent ze niet. Dat nummer weet ze dan natuurlijk ook te veroveren met haar knappe looks waar het mannelijk schoon niet omheen kan, met haar open en mooie persoonlijkheid gecombineerd met haar stralende lach en knappe koppie maakt ze dan ook de kroegen in Nijmegen onveilig. Althans, tot een uurtje of 3, daarna is ze meestal niet meer aanspreekbaar of onvindbaar.

Amber.jpeg

AMBER WILLEMSEN

Speltip 77: “Sommigen noemen het geluk, ik noem het talent.”


Geneeskunde 

Amber ofwel embiebembie, is een mysterieuze meid die vol verrassingen zit. Zo komt ze blijkbaar uit de achterhoek, maar dit weet ze goed te verbergen. Met haar constante grappen en leuke humor (die soms niet iedereen begrijpt), weet ze elke serieuze situatie luchtig te maken en een lach op je gezicht te toveren. Daarnaast is Amber een ware ratelslang, als ze eenmaal begint met praten is er vaak niet doorheen te komen. Vooral niet als ze al een paar drankjes achter de kiezen heeft. Gelukkig heeft ze dusdanig goed zangtalent naast haar stemvolume dat je oren niet toeteren aan het einde van de avond, maar je gewoon een gratis concert hebt gehad. Ze feest evenveel als dat ze studeert, en ze feest veeeeeel. Amber is super toegewijd, en als ze ergens voor gaat, dan is dit met de volle 100%. Wees echter niet verbaasd als je een verhaal aan het vertellen bent en je om de 5 minuten eens een “huh?” of “wie?” langs hoort komen. Deze meid mist op de een of andere manier namelijk alles, en weet nóóit over wie of wat we het hebben. Hoe goed Amber ook is in het menselijk lichaam, zo slecht is ze in de weg vinden. Stuur haar ook niet op pad zonder google maps, de kans is namelijk groot dat ze dan nooit aan zal komen en je haar ergens aan de andere kant van Nijmegen aantreft. De weg vinden is misschien wel niet haar sterkste kwaliteit, maar de weg naar ons hart heeft ze zeker gevonden.

Mel.jpeg

MELANIE WILKEN

Speltip 72: “Het is geen gokspel als je weet dat je gaat winnen.”

 

Master Strategic Human Resources and Leadership

Lang geleden in een gebied genaamd de Achterhoek woonde een meisje. Een meisje met blonde krullen en een lieve lach. Op een dag besloot dit meisje te vertrekken. Ze pakte haar ukelele en sprong op haar tractor en daar vertrok ze dan richting Nijmegen. Dit kan natuurlijk maar een iemand zijn, onze Melanie! In Nijmegen studeert ze Comunicatie- en informatiewetenschappen. De skills die ze hier leert past ze dan ook graag toe, ’s avonds in de kroeg. Hiernaast is Mel altijd in voor spelletjes. Maar pas op! Ze is enorm competitief, dus kijk niet gek op als ze met bierpongen de bal drie meter voorbij de tafel gooit en er dan nog heilig van overtuigd is dat het niet haar schuld is.. Mocht het nou zo zijn dat u de bierpong bekers al klaar heeft staan en het bier dood begint te slaan, omdat Melanie er eigenlijk al een half uur geleden had moeten zijn.. Wees gerust, ze ligt niet in de goot, ze is gewoon ALTIJD te laat. Gelukkig heeft ze genoeg andere kwaliteiten, want de nuchtere gezelligheid die Melanie met zich meeneemt is wat elke avond nodig heeft.

Demi.jpeg

DEMI LENNERTZ

Speltip 75: "Als je niet van de kaart bent, heb je verloren."


Recht en management

Door haar aanstekelijke lach hoor je haar al van mijlenver aankomen: het is Demi. Aan gezelligheid absoluut geen gebrek, maar dat is geen verrassing als je uit het diepe zuiden komt. Deze chick weet van aanpakken en staat op welke manier dan ook haar mannetje. Door haar onrecht-allergie kan ze verbaal ont-zet-tend gevaarlijk zijn. Bij Demi kun je altijd terecht voor advies, of het nu gaat over het transporteren van boodschappen, een gebroken hart of wat je ‘s avonds gaat eten, Demi is all you need. En luister goed, want ze heeft altijd gelijk! Gelukkig kent ze zichzelf ook goed en weet ze dat ze na vijf bier al klaar is voor de avond. En ook al vindt ze zelf dat ze geen talenten heeft, vinden wij het wel een heus talent om 3x in de week compléét bezopen in de kroeg te staan en alsnog de benodigde studiepunten te halen om geen herkansing te hebben na carnaval, want carnaval kan een echte Limburger absoluut niet missen. En hoe hard ze ook mag lijken, deze meid is een bommetje liefde.

Josseline.jpeg

JOSSELINE BLANK

Verpleegkunde

Isabel.jpeg

ISABEL VAN DALSUM

Speltip 79: “Je kunt de kaarten die je gedeeld krijgt niet veranderen, alleen de manier waarop je speelt.”


Bedrijfskunde

Deze chick uit … euhm ja waar komt ze eigenlijk vandaan? Door haar vele verhuizingen heeft ze zelf ook geen idee, houd het maar op Den Bosch. Brabantse gezelligheid kent deze meid dan ook wel; als ze niet zelf haar kamer openstelt om samen te eten, te borrelen of eventueel een slaapfeestje te houden is ze vaak te vinden op menig mannendispuuthuis waar haar dansmoves en gezellige lach niet te missen zijn. Af en toe raakt ze dan ook wel een beetje bezat, al weet ze dat erg goed te verbergen. Pas als ze thuis de trap op probeert te lopen, merkt ze dat het toch allemaal niet meer zo soepel gaat, met de nodige blauwe plekken als gevolg. Of Ies besluit om nog even de keuken in te duiken om pannenkoeken te bakken, helemaal niet vreemd. Naast haar lieve, gezellige kant is Ies ook zeker niet bang om haar mannetje te staan, of moet ik zeggen vrouwtje. Voor haar vrienden opkomen doet ze zonder erover na te denken en je kan altijd bij haar terecht, voor wat dan ook. Want relativeren dat kan ze wel, waar andere door het bomen het bos niet meer zien blijft Isabel rustig. Deze rustige houding is ook terug te zien in haar studie gedrag, zo’n twee weken voor haar tentamens vind je haar strijdend in de UB, maar Ies, is het dan al niet te laat? Maar hè, gelukkig kan je alles nog oplossen met het zetten van een nieuwe tatoeage. Al met al kunnen we stellen dat we deze vrolijke lieve meid niet meer kunnen missen.

Rosa.jpeg

ROSA DOMINIGUEZ

Speltip 80: “Je moet werken aan je pokerface.”


Rechten

Rosa, een spontane Twentse chick -Almelo om precies te zijn- die niet vies is van een biertje of een wijntje. Met alle liefde nodigt ze vrienden en vriendinnen uit op haar knusse en gezellige kamer in centrum Nijmegen. De dag erna is het dan wel tijd voor een schoonmaak, want deze tante wordt niet blij van leven in een vieze kamer. Nu moeten we toegeven dat ze dat ook een beetje zelf veroorzaakt, want na een avondje zuipen wordt er (regelmatig) ketchup gevonden van de tosti’s die mevrouw in bed heeft gegeten. Wat moet je anders, als de Febo niet klaarstaat met je vitaaltje.

In haar studie Rechten is ze doorgaans niet al te fanatiek wat betreft werkgroepen, totdat de tentamens eraan komen… Dan is Rosa als eerste én als laatste in de bieb te vinden.

Al lijkt het soms niet zo, Rosa heeft haar zaakjes op orde. Niet alleen een schone kamer, ook haar verdere leven loopt op rolletjes. Deze meid ziet nooit wat over het hoofd en weet altijd precies wat er wanneer hoort te gebeuren.

Na een feestje is deze dame meestal een van de eersten waar men een appje van kan verwachten met ‘maaties, wie wil nog zuipen?’. Ze kan door tot in de late nachten en vroege ochtenden, op een paar momenten na; Rosa is dan van het een op het andere moment weg en wil dan ook met geen mogelijkheid thuis worden gebracht. Dan komt haar half-Spaanse temperament omhoog en is het tijd om Rosa gewoon lekker naar huis te laten fietsen.

Eén ding weten we zeker, deze lieve en zorgzame meid gaat het helemaal maken.

Merel.jpeg

MEREL GIJSBERS

Speltip 81: “Je hoeft de spelregels niet perfect te kennen om het spel te spelen.”


Bedrijfskunde

9BF5B140-0A66-4C24-A622-6AC470E1EF84_1_201_a.jpeg

JET HULLEMAN

Speltip 82: “Mannen spelen het spel, vrouwen weten de stand.”


Rechten

Ook ons Jetje mag zeker niet ontbreken in de lijst. Deze nuchtere meid uit Lochem – Achterhoek represent – is voor alles in en niets is haar te gek. Want een ruggengraat hebben: wat is dat? Waar een feest is, daar is ons Jetje. De volgende dag heeft ze daar dan ook vaak spijt van (lees: last van een kater) en overdenkt ze het hele leven. Maar zoals dit zonnestraaltje regelmatig zegt: ‘Je moet door’. Ook al is Jet druk bezig met het meeste uit haar studententijd halen en is ze het liefst op elk feestje aanwezig, je hoeft maar één gil te geven en ze staat voor je klaar met haar famous friettafel en een wijntje om lekker samen te praten (of te klagen) over het leven. Toch heeft ze zo ook haar ‘me-time’ nodig. Met een koffietje onder de douche al luisterend naar haar afspeellijst vol jankmuziek komt ze dan ook helemaal bij. Eenmaal bijgekomen is ze weer klaar om een dag lang in de UB te strijden, mits ze een werkende laptop heeft want dat is voor Jet niet vanzelfsprekend. Want er bestaat ook nog zoiets als een studie. Maar deze rechtenstudent weet zich niet alleen in te zetten voor haar studie. Deze chick kan namelijk ook elke (dispuuts)man met gemak om haar vinger winden. En al is dat niet altijd de beste beslissing, u raadt het misschien al: je moet door. Een ding is zeker, met jet heb je altijd pret.

Nikita.jpeg

NIKITA VAN DER WERF

Speltip 83: “Als je het spel niet beoefent, moet je je ook niet met de regels bemoeien."


Psychologie

Bij deze willen we graag de ‘westerling’ van de groep aan u voorstellen. Ook al komt deze meid uit Leiden en zou je haar een echte westerse kunnen noemen, niks blijkt minder waar. Nikita koos al snel voor het mooie en iets minder prominente Nijmegen om daar haar studie psychologie te starten. Dit gaat haar goed af en menig lid is jaloers op haar goed georganiseerde studieleven. Maar ook Nikita kan het bond maken. Zo moet je goed je oren en ogen open houden wanneer ze weer te veel heeft gedronken, want voor je het weet ben je het slachtoffer van een iets minder fijne gedraging… Ze lijkt de onschuld zelve, maar ook hier blijkt het tegenovergestelde waar. Als je deze meid even niet op de dansvloer uit volle borst mee ziet zingen met volksmuziek, is de kans groot dat ze op ontdekkingstocht rond het huis is.

Één ding is zeker: je kan altijd bij haar terecht. Zowel voor fantastisch advies als voor avondeten, want ze heeft altijd wel een kliekje dat je kan overnemen (neem wel je eigen kruiden mee, want dat kent ze niet) en ze zal dan ook met haar vrolijkheid en enthousiasme meteen een glimlach op je gezicht te brengen.

Ook is Nikita een groot familiemens en ze vertelt je dan ook graag vol trots (en met veel handgebaren) over haar gezin, en haar vele tantes, ooms en nichtjes. Binnen ons jaar is ze dan ook de oma van de groep, die altijd naar je zal luisteren en je met alle liefde wil helpen als je dat nodig hebt! Kortom, weer een hele leuke en unieke toevoeging aan de groep!

De volgende parel is onze Merel, aka Merrie. Deze meid overtreft een ieder van ons als het op haar speelse kant aankomt en het zal u dan ook niet verbazen dat Merrie de jongste van het jaar is. En ook al zou ze dit zelf ontkennen, de titel van jongste lid maakt zij keer op keer waar door haar overvloed aan chaos en eigenwijsheid. Een coronatest moeten doen bijvoorbeeld, jezelf dan buitensluiten met je fiets- en huissleutel nog binnen en dan op weg naar Jet om daar in quarantaine te gaan ook nog eens je rijbewijs verliezen. Want stél je zou iets kunnen? (Dit zijn Merels eigen woorden overigens). Wat deze Brabantse chick wel heel goed kan, is haar trots over haar woonplaats Nuenen overbrengen. Mocht u het van tevoren nog niet weten namelijk, na één gesprekje met deze meid weet u alles over Vincent van Gogh en hoe hij zijn meesterwerk De Aardappeleters in het prachtige Nuenen heeft geschilderd. Ook Merel zelf heeft een passie voor eten, vooral het eten wat niet van haar is. Zelf komt ze thuis namelijk niet verder dan een broodje knak als ontbijt, lunch of avondeten. Hierdoor lijkt het soms alsof Merel in de hongerwinter is geboren en is je eten niet veilig als ze bij je is. Laat staan als ze niet meer nuchter is.... En dat is redelijk vaak, want Merel is een feestbeest en met haar fomo is ze vaak bij elk feestje te vinden, waar ze graag laat zien hoe goed ze kan een adtje kan doen. Saai is het in ieder geval nooit met deze vrolijke meid! 
Maar ook al vindt Merrie het soms lastig om voor zichzelf te zorgen, met haar hart van goud zal ze zonder twijfel haar dierbaren altijd boven zichzelf plaatsen. We kunnen dan ook niet meer zonder deze parel.

REÜNISTEN

1.T.F.M. van Alsem- Zadelhoff , 2. H.T.J.M. Brinkmann-Hermsen, 3. M.H. Claassen-Palstra, 4. M.T. Elich-Theunissen, 5. A.M.H.G. Garretsen-Cuypers, 6. F.L.J.M. Verbeek-Giesberts, 7. M.Th. Koop-Sluymer, 8. M.A.C. Bartels-Maessen, 9. C.E. Gabetty-Spauwen, 10. A.M.J. Schut, 11. C.E. Koller-Louwaars, 12. M.C.J.J. Looijen-Frenken, 13. A.M. Palmen-Bosman, 14. H.O.M. Velthoven, 15. H.J. Visch, 16. E.L. Eijssen, 17. N. van Gerven, 18. G.L.M. Retera, 19. N.A.M. Canters-Bielen, 20. N. Hagemans, 21. M.J.H. Temmink, 22. M.E. Heeneman-van Dijk, 23. S.C.M. Visser-Koerhuis, 24. A.E.G. Heling, 25. J.M.M.M. Leliveldt, 26. M.O.M. Marres, 27. S.J. van Vliet, 28. M.C. de Nooyer-van Veen, 29. M.G.F. Cammel, 30. H.W.M.C. Morette Lauran, 31. E.M.H. Berns, 32. S.H.M.G. Bekedam van Eck-Dings, 33. H.A.J.M. Kaanders, 34. F.J.D.M. Verburg-Petit, 35. E.T.C. Nijenhuis-Dennesen, 36. M.J.M. Eustatia, 37. A.E.E. Rosendahl-Roosendaal, 38. P.M.J. van Stuivenberg-Rutten, 39. C.A. Daams, 40. A.G. van den Akker-Gerritsen, 41. K.D.M. van Weelderen-Wiegers, 42. M.Grijpma-Bueninck, 43. N.H.M. Beex, 44. J.H.G.J. van Weverwijk-Van Ginkel, 45. C.M.M.T. Schothuis, 46. D. Lok-Lammers, 47. S.M. Bakermans-Van Reenen, 48. S.H.N.R. Wiersma, 49. S.S. Gianfreda, 50. M.A.J. Jansen, 51. N.M. Kalisvaart, 52. S.N. Morbé, 53. A.E.H. Rombouts, 54. O.Vunderink, 55. A. van Duin, 56. J. Mink, 57. F.F. van Oord, 58. L.A.J.M. van den Boer, 59. M.J.H. Lenting, 60. D.M. van den Akker, 61. M. van Esch, 62. P.J.H.F. Janssen, 63. B.J.D. Morsink, 64.  C.E.G. Buijtels, 65. Y.F.M. Hoppenbrouwers, 66. G.D. Kok, 67. B.D. Lemaire, 68. E.C. Meulendijks, 69. M. van Velze, 70. S.C.J. Verhoeven, 71. D.M. van den Akker, 72. I.D. Tamrouti-Makkink, 73. S. Stassar, 74. A.A.M. van Wayenburg, 75. K. Bosch, 76. J.H. Koster, 77. E.G. Oegema, 78. M. van der Wilden, 79. L.H.M. Nouwens, 80. A. Worsdörfer, 81. D. Kaart, 82. M.E.B. Morsink, 83. F. Sparreboom, 84. K. Weevers, 85. M.H.T. Coumans, 86. G. C. Smits, 87. K.L.M. Wansink, 88. M. Wellenberg, 89. M. Hooghuis, 90. S. van Bers, 91. Y. van Dam, 92. L.K. Glas, 93. M. Langbroek, 94. E. Scheps, 95. M.W. Stolz, 96. M.D. Achterkamp, 97. R.A.G. Van den Hoek, 98. S.R. Lebhar, 99. N.A. Van Driel, 100. M. Hermeling, 101. T.W. Scholthof, 102. A.M.A. Bosmans, 103. N. Deuss, 104. B. De Lange, 105. S.M. Jacobs, 106. M.F.X. Nelissen, 107. E. Sampiemon, 108. W.M.R. Langeveld, 109. L.E. Coppens, 110. L.I.A.D. Koolen, 111. C.S.W.J. Van Lang, 112. H.A.A. van der Velden, 113.E.H. Visser, 114. E.M. Kool, 115. J.I.W. Megens, 116. N.J.H. van Os, 117. G.C. van der Wolf, 118. S. Coenen, 119. D. Dolstra, 120. B.B.M. van Rijsingen, 121. V.M.C. Rutjes, 122. M.J. Weijers, 123. L.H.J. Fleuren, 124. E.M. de Kok, 125. S. van de Riet, 126. G.M.H. de Vries, 127. A.T.M. Huijskes, 128. K.C.P. Jans, 129. L.V. Lokkers. 130. L.M.J. Timmerhuis, 131. L.C. De Jong, 132. A.M. Van Gurp, 133. C.J. Van Kalmthout, 134. J.G.A.M. Mensink, 135. L. Hu, 136. P.A. Koldewijn, 137. Z. Lansink, 138. P.G.M. Rademaker, 139. L.C. Pfennings, 140. S.T. Rijken, 141. V.S. Wauben. 142. J.T. Borgers.

bottom of page